Рік, що нас змінив

24 лютого 2022 року дата, яка назавжди розділила життя українців на до та після. Ми більше ніколи не будемо такими, якими були рік тому. Ми змінилися. Ми стали сильнішими. Ми стали ще більше згуртованими. Ми стали загартованими. 

За цей рік ми побачили і відчули, що означає повномасштабна війна в країні. Те, що здавалося нереальним у центрі Европи у 21 столітті, стало нашою дійсністю. Ракетні удари, обстріли міст, окупація, катування, геноцид та екоцид. Наші діти народжувалися у бомбосховищах та на станціях метро. Для ворога не існує ні прав людини, ні міжнародних конвенцій чи права, ні людяності взагалі.

Вони вважали, що візьмуть Київ за три дні. Багато хто не вірив, що Україна вистоїть як держава. Проте ми не лише вистояли, але й дали опір.

Вони думали, що залишать нас без світла, але саме вони живуть у повній темряві. Адже у них темно в душі, а у нас світло від надії та любові.

Вони думали, що залишать нас без Мрії, але нашу Мрію про щасливу Україну їм ніколи не знищити.

Ми повернемо кожен метр української землі.

Сьогодні жовто-блакитні кольори – це кольори свободи, незламності, боротьби за незалежність та сильного духу вільної нації.

Україна незламна!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *