Зареєстровано Накази щодо поводження з дикими тваринами

Нарешті у Міністерстві юстиціі зареєстровано:

✅ Наказ Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 15 жовтня 2020 року № 201 «Про затвердження Змін до Порядку утримання та розведення диких тварин, які перебувають у стані неволі або в напіввільних умовах»;

✅ Наказ Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 19 жовтня 2020 року № 206 «Про затвердження Порядку створення регіональних центрів порятунку та реабілітації диких тварин, Порядку реєстрації та утримання диких тварин, які вилучені з природного середовища з метою надання їм допомоги, Порядку розміщення та утримання диких тварин у регіональних центрах порятунку та реабілітації диких тварин».

Ці порядки очікували ще з 2013 року, але були затверджені тільки зараз.

Як співголова МФО “Гуманна країна” та голова профільного підкомітету під час зустрічі з Міністром та заступником міністра просила прискорити це питання, яке більше 7 років не вирішувалося.

Дякую за роботу та плідні консультації Міністру захисту довкілля та природних ресурсів Роману Абрамовському та профільному заступнику Олександру Краснолуцькому! Окрема подяка за багаторічну роботу над цими порядками Володимиру Домашлінцю, Marina Shkvyria, Наталії Вішневській та Марія Трунова, а також всім причетним!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *